Binnenkort: McGuire bij jou in de buurt

stottertherapie Nederland

[title size=”3″ content_align=”left” style_type=”single” sep_color=”” class=”” id=””]Wereldstotterdag 2015: ‘Stotteren je kan er iets aan doen!'[/title][fusion_text]stottertherapie NederlandWeet je dat het op 22 oktober Wereldstotterdag is? Een speciale dag waarop extra aandacht wordt gegeven aan stotteren.

‘Stotteren je kan er iets aan doen!‘ is ons thema van Wereldstotterdag 2015.

Ook jij kan iets aan je stotteren doen. Daar zijn wij van overtuigd en daarom komen wij van 6 t/m 19 oktober naar jou toe.

Grijp die kans en kom naar een open avond bij jou in de buurt. Ontmoet daar andere mensen die stotteren en ontdek vrijblijvend wat McGuire voor jou kan betekenen.

Kijk in het overzicht hieronder wat de dichtstbijzijnde open avond is en meld je aan via info@mcguireprogramma.nl of bel naar 06-39452738

Uiteraard mag je gezellig iemand meenemen. En mocht je liever alleen komen, dan is dat ook een goed idee. De open avonden vinden plaats van 20.00 tot 21.30u. Uitzondering is de open dag van Antwerpen die vindt plaats van 10.30 tot 12.00u.

Graag tot dan!

Overzicht open avonden (klik op plaatsnaam voor adresgegevens):

dinsdag 6 oktober Heerenveen
woensdag 7 oktober Arnhem & Amsterdam
maandag 12 oktober Hengelo
dinsdag 13 oktober Eindhoven & Utrecht
woensdag 14 oktober Rotterdam
zaterdag 17 oktober Antwerpen
maandag 19 oktober Tilburg[/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””]

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?
X