Cursusaanbod

Eerstvolgende cursus: 8 t/m 11 februari in Nijmegen

Cursusinstructeurs: Dennis Tieke & Dennis Barneveld
Cursusorganisator: Frank Loomans

Locatie:
Amrâth Hotel Belvoir
Graadt van Roggenstraat 101
6522 AX Nijmegen
Website
Google Maps

Nog 3 plekken beschikbaar!

Aanmelden cursus hotel Nijmegen

Het McGuire Programma biedt 3-daagse cursussen voor mensen die stotteren en helpt je controle te krijgen over je spraak.  Cursisten krijgen ademhalings- en spreektechnieken aangeleerd. Ook leren wij je hoe je spreekangst kan overwinnen en hoe je beter om kan gaan met alledaagse spreeksituaties.

Lees verderSupportavonden

Cursisten hebben de mogelijkheid om supportavonden bij te wonen om zo verder te werken aan hun spreken volgens de McGuire-methode. In 9 verschillende steden in Nederland en België vindt er wekelijks of om de 2 weken een McGuire-supportavond plaats.

Lees verder

[/Terugkomdagen

Terugkomdagen zijn toegankelijk voor alle cursisten van het McGuire Programma en is een uitstekende manier om je spreken weer een flinke boost te geven. Zo wordt er intensief geoefend met alle technieken, vinden er leerzame workshops plaats en word je uitgedaagd je comfort zone uit te breiden.

Lees verderCoachopleiding

Een of twee keer per jaar wordt er een coachopleiding georganiseerd voor McGuire-cursisten die graag coach of cursusinstructeur willen worden. De kandidaten worden zowel op theoretische kennis als praktijk (waaronder spreekvaardigheden) getoetst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *