Doe je ook mee aan de Compassie Challenge?

compassie challenge

[fusion_code][/fusion_code][separator style_type=”none” top_margin=”5″ bottom_margin=”5″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][fusion_text]

Tijdens de eerstvolgende McGuire-cursus die gaat plaatsvinden van 3 t/m 6 februari in Nijmegen hebben we ACT-coach Stephanie van Workum bereid gevonden een workshop te komen geven over het onderwerp zelfcompassie.

Zelfcompassie gaat over vriendelijk zijn voor jezelf. Die vriendelijkheid kan je helpen als het streven naar perfectie je in de weg zit. We merken dat veel mensen die stotteren hier tegen aan lopen.

Tijdens deze workshop leer je hoe je de interne criticus kan afzwakken en je perfectionisme wat kan laten varen. Zodat jij je weer kan richten op de dingen die je fijn en belangrijk vindt.

Kan je niet zo lang wachten en wil je alvast ervaren hoe het voelt om met meer zelfcompassie door het leven te gaan? Ga dan de uitdaging aan en schrijf je in voor de GRATIS 10-daagse Compassie Challenge die plaatsvindt van 7 t/m 16 december.

Aanmelden kan online via: www.compassiechallenge.nl

Gedurende 10 dagen krijg je elke dag een video opgestuurd met inspiratie en een opdracht die jou helpt om milder te zijn voor jezelf.

[/fusion_text]

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?
X