Geslaagde McGuire cursus in Eindhoven!

2017-08-Eindhoven

Afgelopen woensdag 16 augustus is een groep nieuwe cursisten gestart met hun reis naar welbespraaktheid. Onder leiding van Regional Director Emmet O’Connell en cursusinstructeur Rolf Boink is gedurende drie lange dagen hard gewerkt om het stotteren onder controle te krijgen. Ook de opkomst van ervaren studenten en coaches was weer geweldig: in totaal heeft een groep van maar liefst vijftig mensen de weg naar het Hampshire Hotel weten te vinden.

Na intensieve dagen op donderdag en vrijdag, waarin alle fysieke en mentale aspecten van het stotteren worden behandeld, was het op zaterdag aan de nieuwe studenten om in de praktijk te gaan brengen wat er geleerd was. Door al deze toppers zijn niet minder dan honderd contacten gemaakt onder het winkelende publiek in Eindhoven! De respons van de mensen was mooi om te zien: een mengeling van bewondering voor de dapperheid, respect en oprechte interesse in waar we mee bezig zijn. Het hoogtepunt van de middag waren de speeches naast het standbeeld van Frits Philips, om de markt en de terrassen letterlijk te laten horen wat er mogelijk is met hard werken en lef.

’s Avonds zijn tenslotte de emotionele afscheidsspeeches gegeven voor vrienden en familie. Om het stotteren onder controle te krijgen is alle steun vanuit de omgeving nodig, want het vraagt ontzettend veel tijd en moeite. Het programma voorziet daarin zelf ook: met een persoonlijke coach voor alle nieuwe studenten, support groepen, honderden coaches wereldwijd die gebeld kunnen worden en onbeperkt toegang tot cursussen in alle landen. Echter, in het eigen dagelijkse leven moet het verschil gemaakt worden, en dat is precies waar deze dappere mensen op dit moment keihard aan werken!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?
X