placeholder

Ervaringsverhaal Maarten aan den Boom

placeholderTijdens mijn eerste McGuire-cursus in Amsterdam leerde ik een nieuwe manier van spreken waardoor ik mijn spraak grotendeels onder controle heb. Wat mij over de streep trok was het feit dat de spreektechnieken puur gericht waren op het spreken in de praktijk, dus zonder wazig gezwaai met je armen of een heel opzichtige manier van spreken.

Het dagelijks leven is voor mij een stuk makkelijker geworden. En spreken is zelfs leuk!
Nu weet ik hoe leuk het is om bijvoorbeeld het woord te nemen in grote gezelschappen, iets dat vroeger zelden voorkwam.

Maarten in de media

Contact met Maarten

emailicon maarten@mcguireprogramma.nl

facebookicon www.facebook.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *