McGuire in de media – KRO’s Sprakeloos overig

Promofilmpje KRO’s Sprakeloos

Sprakeloos-kandidaten Roos en Argenis bij DWDD

In het nieuwe televisieprogramma ‘Sprakeloos’ worden mensen die ernstig stotteren  geholpen hun onzekerheden en angsten te overwinnen. De deelnemers leren in een cursus verschillende technieken waardoor ze hun stotteren kunnen beheersen. De film ‘The King’s Speech’ was een inspiratiebron voor het programma. Lukt het de deelnemers, net als in de film, om aan het einde van de cursus een soepele speech houden?  Aan tafel presentator Arie Boomsma en twee deelnemers aan het programma: Argenis en Roos. De eerste aflevering van ‘Sprakeloos’ wordt op dinsdag  8 oktober om 21.20 uur op Nederland 3 uitgezonden.

Sprakeloos-kandidaat Argenis bij DWDD

Naar aanleiding van ‘Sprakeloos’ zat deelnemer van het KRO programma over stotteren Argenis op 3 oktober j.l. al een keer bij ons aan tafel. Hij vertelde toen dat het zijn grote droom was een keer een rol te spelen in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Prompt ging de telefoon: of hij niet een rolletje in de populaire soap wilde vertolken?! Vandaag waren de opnames en vanavond zit hij bij ons aan tafel om te vertellen hoe het ging!

Arie Boomsma over Sprakeloos bij Life 4 You

Arie Boomsma over Sprakeloos bij Life 4 You

Arie Boomsma komt vertellen over zijn nieuwe televisieprogramma ‘Sprakeloos’. In zijn programma wilt hij stotterende mensen helpen.

Sprakeloos-kandidaten Argenis en Roos in Zapplive

Sprakeloosdeelnemers Argenis en Roos in Zapplive

start 25:49m