mcguire-cursus-groep-nov-2016

mcguire-cursus-groep-nov-2016De laatste McGuire-stottercursus van het jaar zit er weer op! Meer dan 100 cursisten wisten de weg naar het Hampshire hotel in Eindhoven te vinden. Het was weer leerzaam, inspirerend, hard werken, gezellig en uitdagend. Er is gelachen en er zijn helende tranen gevallen. Er is gedanst en gezongen. En er zijn nieuwe vriendschappen gesloten. Kortom, alles wat een McGuire-cursus zo speciaal maakt.

Uitbreiding McGuire-familie

De McGuire-familie is weer uitgebreid met 10 prachtige en moedige mensen die hun eerste stappen hebben gezet op weg naar welbespraaktheid. Cursusinstructeurs Tim Bićanić en Rolf Boink bleek een ijzersterk duo en wisten moeiteloos de juiste toon te zetten. Een mooie mix tussen discipline, openheid en gezelligheid.

Iedereen weer bedankt voor jullie aanwezigheid en inzet. Speciale dank aan Els van Niftrik voor de leerzame workshop inzicht in effectieve interactie. Elske van der Velde voor de overwin je angst workshop inclusief gospel. Mesut Yilmaz (workshop presenteren), Dennis Barneveld (funsessie), Yori Eichhorn (evaluatie cursus) en Ton Cornelissen (administratieve ondersteuning). De straat- en harrisoncoaches en iedereen die een sessie heeft gegeven. Veel succes aan de nieuwe cursisten met het geleerde in de praktijk te brengen!

Hopelijk allemaal tot ziens bij de terugkomdag (17 december Nijmegen) of de volgende cursus 8 t/m 11 februari in Nijmegen.

Foto: Tim van Rijen

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *